Greek Pageant News/ Εδώ λέμε το πόνο μας
5 posters
PAGEANT-MANIA :: Pageants :: National Pageants :: GREECE
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Greek Pageant News/ Εδώ λέμε το πόνο μας
ovidius Έκλαψα !!! wrote:
Καλή απόλαυση!!! 27:50
Stavriana- ELITE MEMBER
- Number of posts : 139
Favourite Pageant : Star Hellas Miss Hellas Miss Y
Favourite Miss : Iliana Papageorgiou
Registration date : 2013-10-23
ovidius likes this post
Είδα στις κορδέλες τους πως γραφουν τον τίτλο αλλά και τον διαγωνισμό στον οποίο αντιστοιχεί ο τίτλος τους
Stavriana- ELITE MEMBER
[You must be registered and logged in to see this link.]
Stavriana- ELITE MEMBER
Iδεα δεν έχω! Στην αρχή τον διαγωνισμό τον προμοταραν ως MISS COSMO GREECE, λίγες ημέρες πριν τη τελική βραδια εφυγε το cosmo greece και ξαναείδα το Σταρ Ελλάς κλπ! μου δίνουν την εντυπωση πως ειναι λιγο ...χυμα και αυτοι!Stavriana wrote:Ο Ζήνας παιδιά πήρε και το Supranational????
Έχω μπερδευτεί, ποιους έχει τώρα ;
kleftokotou- GLOBAL MODERATOR
- Number of posts : 9870
Favourite Pageant : MW & MU
Favourite Miss : EVANGELIA ARAVANI/ILIANA PAPAGEORGIOU/ROLENE STRAUSS/MAREEYA POONLERTLARP
Registration date : 2009-05-20
Δεν έχουν βγάλει ούτε ένα επίσημο δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα ούτε επίσημες φωτογραφίες. Τα κανάλια ασχολήθηκαν με τον διαγωνισμό μόνο εξαιτίας του Κοκλώνη.kleftokotou wrote:Iδεα δεν έχω! Στην αρχή τον διαγωνισμό τον προμοταραν ως MISS COSMO GREECE, λίγες ημέρες πριν τη τελική βραδια εφυγε το cosmo greece και ξαναείδα το Σταρ Ελλάς κλπ! μου δίνουν την εντυπωση πως ειναι λιγο ...χυμα και αυτοι!Stavriana wrote:Ο Ζήνας παιδιά πήρε και το Supranational????
ovidius- PAGEANT REPORTER
- Number of posts : 19209
Favourite Pageant : Star Hellas,Miss Universe
Favourite Miss : Irini Skliva,Evelina Papantoniou,Rea Toutounzi,Evagelia Aravani,Doukissa Nomikou,Iliana Papageorgiou,Ismini Dafopoulou
Registration date : 2009-05-24
kleftokotou likes this post
Ειδα μερικά βιντεάκια απο το διαγωνισμό...πιο wtf αποτελέσματα δε θα μπορούσαν να έχουν!! Το catwalk της Μις Ελλας
Favourite Miss : EVANGELIA ARAVANI/ILIANA PAPAGEORGIOU/ROLENE STRAUSS/MAREEYA POONLERTLARP
Δεν έχω δει ούτε εγώ δελτίο τύπου, ισχύει!ovidius wrote:Δεν έχουν βγάλει ούτε ένα επίσημο δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα ούτε επίσημες φωτογραφίες. Τα κανάλια ασχολήθηκαν με τον διαγωνισμό μόνο εξαιτίας του Κοκλώνη.kleftokotou wrote:Iδεα δεν έχω! Στην αρχή τον διαγωνισμό τον προμοταραν ως MISS COSMO GREECE, λίγες ημέρες πριν τη τελική βραδια εφυγε το cosmo greece και ξαναείδα το Σταρ Ελλάς κλπ! μου δίνουν την εντυπωση πως ειναι λιγο ...χυμα και αυτοι!Stavriana wrote:Ο Ζήνας παιδιά πήρε και το Supranational????
Όμως όλα τα site το έχουν πάρει ως θέμα [You must be registered and logged in to see this link.]
Stavriana- ELITE MEMBER
Δεν είχαν δυνατές συμμετοχές, θα μπορούσαν και καλύτερα.kleftokotou wrote:Ειδα μερικά βιντεάκια απο το διαγωνισμό...πιο wtf αποτελέσματα δε θα μπορούσαν να έχουν!! Το catwalk της Μις Ελλας
Το Miss Cosmo που ανέφερες @kleftokotou είναι από ό,τι κατάλαβα ενας νέος διαγωνισμός του Βιετνάμ, πολλά υποσχόμενος που πάει να ανταγωνιστεί και να φάει το Miss Universe. Στην κριτική του επιτροπή ήταν η Paula Stouart πρώην president του MU. Το Miss Cosmo Greece είναι η δική μας αποστολή
Stavriana- ELITE MEMBER
Ρε παιδιά ο gs Ελλάς τι έγινε; Χάθηκε τελείως ή μου φαίνεται;
Ούτε αναρτήσεις, ούτε τίποτα ! Μετά τον Λαζοπουλο άφαντος . Έστω μια ευχή ένα κάτι Το πήρε βαρέως μου φαίνεται
Ούτε αναρτήσεις, ούτε τίποτα ! Μετά τον Λαζοπουλο άφαντος . Έστω μια ευχή ένα κάτι Το πήρε βαρέως μου φαίνεται
Stavriana- ELITE MEMBER
Έχασαν τη δική για τη χρήση του όρου Σταρ Ελλάς! Υποθέτω λοιπόν πως έχουν πέσει αφραγκίες δικαστικά έξοδα γαρ! Μας λυπήθηκε ο ΘεόςStavriana wrote:Ρε παιδιά ο gs Ελλάς τι έγινε; Χάθηκε τελείως ή μου φαίνεται;
Έχασαν τη δίκη για τη χρήση του όρου Σταρ Ελλάς! Υποθέτω λοιπόν πως έχουν πέσει αφραγκίες δικαστικά έξοδα γαρ! Μας λυπήθηκε ο ΘεόςStavriana wrote:Ρε παιδιά ο gs Ελλάς τι έγινε; Χάθηκε τελείως ή μου φαίνεται;
θα συμφωνησω απολυτα . Εκεινο το βραδυ ημουν στο κοινο ,την ειδα απο πολυ κοντα και η κοπελα πραγματικα ειναι εξωπραγματικη. Κριμα. Της αξιζε ο πρωτος τιτλος.kleftokotou wrote:Συγνώμη αλλά όλοι ξέρουμε ότι τη παρακαλούσαν για να πάει την Ηλιάνα εκείνη τη χρονιά! Δίκαια ήταν πρώτη....όσο για το τσιτι που της στέρησε την πρόκριση έπρεπε να το κάψει και να χορεύει γύρω γύρω σαν τον Κούρκουλο! Έχουν μούτρα και μιλάνε! Πήραν ένα project που ήταν το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς και το οδήγησαν στην ανυπαρξία και τους φταίει η Ηλιάνα!
Είχαν πολλές ευκαιρίες σε αυτά τα χρόνια, πολλά κορίτσια που άξιζαν να διαγωνιστούν στο Υφήλιος ή στο μις Κόσμος και επέλεγαν να στέλνουν κάτι ανεγκέφαλες μπιμπο. Και με αυτό έρχομαι στην επιλογή της φετινής σταρ Ελλάς Τι να πω ; Μια χαριτωμένη κοπελίτσα η οποία στα βίντεο χάνει πολύ... Λίγο κοντή, λίγο βαριά, πολύ βαρετή!
Την ίδια στιγμή είχαν αυτή τη κοπέλα, με σπουδές Νομικής στο Λονδίνο στην οποία έδωσαν ένα δευτερεύοντα τίτλο!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Coronation Night- ELITE MEMBER
- Number of posts : 93
Favourite Pageant : Star Hellas
Favourite Miss : Ilianna Papageorgiou
Registration date : 2013-09-23
Κι εμενα περυσι με απεκλεισαν απο ολα τους τα media γιατι τολμησα να πω πως η περσινη υποψηφια ηταν παντελως ακαταλληληkleftokotou wrote:Φυσική ομορφιά;;; Γελάνε τα φίλερς της οικουμένης όληςstate_of_mind wrote:...
Καλά, εκεί που πνίγηκα από τα γέλια ήταν όταν είδα τον κούβαρη να απαντάει σε κάποιον στο Facebook ότι 'προωθουν τη φυσική ομορφιά'. Από πού να κρατηθώ να μην πέσω; Φυσική ομορφιά η Κατσιέρη, που από τα 18 της στο νεξτ τοπ μοντέλο που την είχαμε πρωτοδει κάνει μποτοξ και φίλερς...
Αχ τα καλύτερα χάνω, με έχουν αποκλείσει γιατί πέρυσι ρώτησα σε ποια εκπομπή του BBC εμφανίστηκε η Σταρ Ελλάς και μίλησε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα!
πες μας για τη Μις Ελλάς, εχει λίγο περίεργη κινηση ή μου φανηκε;Coronation Night wrote:....... Εκεινο το βραδυ ημουν στο κοινο ,την ειδα απο πολυ κοντα και η κοπελα πραγματικα ειναι εξωπραγματικη. Κριμα. Της αξιζε ο πρωτος τιτλος.
Πάρα πολύ ψηλή. Αλόγα. Αν θέλετε εχω video (από κινητό)απο όλες τις φάσεις του τελικού. Αν θέλετε να τα δείτε παρακαλώ πείτε μου πως μπορώ να τα ανεβάσω.kleftokotou wrote:πες μας για τη Μις Ελλάς, εχει λίγο περίεργη κινηση ή μου φανηκε;Coronation Night wrote:....... Εκεινο το βραδυ ημουν στο κοινο ,την ειδα απο πολυ κοντα και η κοπελα πραγματικα ειναι εξωπραγματικη. Κριμα. Της αξιζε ο πρωτος τιτλος.
Εγώ έχω καταλήξει στην παρακάτω άποψη. Διαπιστώνω μια πιο στενή σχέση της ομάδας του Πάνου Ζήνα με τους διοργανωτές του Miss Cosmo. Ο υπεύθυνος του Miss Cosmo Greece είναι ξένος. Ο ελληνικός διαγωνισμός είχε μετονομαστεί σε Miss Cosmo Greece. Μέχρι ειδική σελίδα είχαν φτιάξει. Ακόμα και τώρα στο ινσταγκραμ κάνουν αναρτήσεις γι’αυτό τον διαγωνισμό και πολύ λιγότερο για τους υπόλοιπους. Πιθανολογώ ότι στην καλύτερη Ελληνίδα υποψήφια έδωσαν τον τίτλο αυτό κι όχι της Σταρ Ελλάς,για να έχουν μια πολύ καλύτερη παρουσία (ίσως και διάκριση) σε αυτόν τον διαγωνισμ, καθώς το Miss World είναι σαφώς περισσότερο απαιτητικός διαγωνισμός.Coronation Night wrote:θα συμφωνησω απολυτα . Εκεινο το βραδυ ημουν στο κοινο ,την ειδα απο πολυ κοντα και η κοπελα πραγματικα ειναι εξωπραγματικη. Κριμα. Της αξιζε ο πρωτος τιτλος.kleftokotou wrote:Συγνώμη αλλά όλοι ξέρουμε ότι τη παρακαλούσαν για να πάει την Ηλιάνα εκείνη τη χρονιά! Δίκαια ήταν πρώτη....όσο για το τσιτι που της στέρησε την πρόκριση έπρεπε να το κάψει και να χορεύει γύρω γύρω σαν τον Κούρκουλο! Έχουν μούτρα και μιλάνε! Πήραν ένα project που ήταν το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς και το οδήγησαν στην ανυπαρξία και τους φταίει η Ηλιάνα!
Είχαν πολλές ευκαιρίες σε αυτά τα χρόνια, πολλά κορίτσια που άξιζαν να διαγωνιστούν στο Υφήλιος ή στο μις Κόσμος και επέλεγαν να στέλνουν κάτι ανεγκέφαλες μπιμπο. Και με αυτό έρχομαι στην επιλογή της φετινής σταρ Ελλάς Τι να πω ; Μια χαριτωμένη κοπελίτσα η οποία στα βίντεο χάνει πολύ... Λίγο κοντή, λίγο βαριά, πολύ βαρετή!
Την ίδια στιγμή είχαν αυτή τη κοπέλα, με σπουδές Νομικής στο Λονδίνο στην οποία έδωσαν ένα δευτερεύοντα τίτλο!
[You must be registered and logged in to see this image.]
ovidius- PAGEANT REPORTER
- Number of posts : 19209
Favourite Pageant : Star Hellas,Miss Universe
Favourite Miss : Irini Skliva,Evelina Papantoniou,Rea Toutounzi,Evagelia Aravani,Doukissa Nomikou,Iliana Papageorgiou,Ismini Dafopoulou
Registration date : 2009-05-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 2016 Greek Pageant News!
» 2018 Live Pageant News from Greece!!!!!!!!!!
» EUROVISION SONG CONTEST 2011!!!
» 2015 Greek news,thoughts and rumors!!!!!!!!!!!!
» 2019 news and information for Greek fans
» 2018 Live Pageant News from Greece!!!!!!!!!!
» EUROVISION SONG CONTEST 2011!!!
» 2015 Greek news,thoughts and rumors!!!!!!!!!!!!
» 2019 news and information for Greek fans
PAGEANT-MANIA :: Pageants :: National Pageants :: GREECE
Page 2 of 2