2013........ BEAUTY PAGEANTS' NEWS in GREEK !!!!
+8
SpectorX
Michae
nts777
neverland
reyna_USA
marievause
kleftokotou
ovidius
12 posters
PAGEANT-MANIA :: Pageants :: National Pageants :: GREECE
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: 2013........ BEAUTY PAGEANTS' NEWS in GREEK !!!!
Πολλή ζήτηση έχει η Σίσσυ Παπατσώρη!!!Μετά τη συμμετοχή και τη διάκρισή της στο διαγωνισμό Miss Motors International 2013 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο νέο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International στην Bangkok το διάστημα 3-19 Νοεμβρίου.
[You must be registered and logged in to see this image.]
ovidius- PAGEANT REPORTER
- Number of posts : 19192
Favourite Pageant : Star Hellas,Miss Universe
Favourite Miss : Irini Skliva,Evelina Papantoniou,Rea Toutounzi,Evagelia Aravani,Doukissa Nomikou,Iliana Papageorgiou,Ismini Dafopoulou
Registration date : 2009-05-24
Επιτέλους μετά από ποοοοολύ καιρό ο ΑΝΤ1 έστρεψε το ενδιαφέρον του στα καλλιστεία.Ολόκληρο αφιέρωμα έκανε στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
( ) στην Κατερίνα Καφάση για την κατάκτηση του τίτλου Miss Tourism Europe 2013!!! Δείτε το:[You must be registered and logged in to see this link.]
Λέτε να έχει αλλάξει κάτι;
Μακάρι πάντως κάποιο μεγάλο κανάλι να ενδιαφερθεί ξανά για τα ελληνικά καλλιστεία.
( ) στην Κατερίνα Καφάση για την κατάκτηση του τίτλου Miss Tourism Europe 2013!!! Δείτε το:[You must be registered and logged in to see this link.]
Λέτε να έχει αλλάξει κάτι;
Μακάρι πάντως κάποιο μεγάλο κανάλι να ενδιαφερθεί ξανά για τα ελληνικά καλλιστεία.
Favourite Miss : Irini Skliva,Evelina Papantoniou,Rea Toutounzi,Evagelia Aravani,Doukissa Nomikou,Iliana Papageorgiou,Ismini Dafopoulou
Στο δελτίο??? Μπράβο! Θα το θεωρήσω καλό σημάδι!!! 'Άντε με το καλό...και πάλι στον Αντ-1 και τη Δούκισσα παρουσιάστρια!
Απόψε στο Dancing κάνουν πρεμιέρα οι δύο ομορφοτερες Σταρ Ελλλάς Δούκισσα & Ευαγγελία!!! Kαι η Μις Ελλάς Κ. Στικουδη!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
Απόψε στο Dancing κάνουν πρεμιέρα οι δύο ομορφοτερες Σταρ Ελλλάς Δούκισσα & Ευαγγελία!!! Kαι η Μις Ελλάς Κ. Στικουδη!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
kleftokotou- GLOBAL MODERATOR
- Number of posts : 9863
Favourite Pageant : MW & MU
Favourite Miss : EVANGELIA ARAVANI/ILIANA PAPAGEORGIOU/ROLENE STRAUSS/MAREEYA POONLERTLARP
Registration date : 2009-05-20
'Εβλεπα χθες το Dαncing...3 εστεμμένες στο σόου...ακόμα και τώρα κέρδος από τα Καλλιστεία έχει ο ΑΝΤ1... ελπίζω να το ξανασκεφτούν!!!
Στο θέμα των ημερων τώρα...MU!! Xάρηκα ότι ξεφορτωθήκαμε τον Φαντίλ μετά τα κορίτσια του αλλά που τέτοια τύχη!! Το alter ego του Πάγκαλου θα είναι και πάλι εκεί για να βγάζει μέτριες τις όμορφες και θεές τα τσόκαρα!
Στο θέμα των ημερων τώρα...MU!! Xάρηκα ότι ξεφορτωθήκαμε τον Φαντίλ μετά τα κορίτσια του αλλά που τέτοια τύχη!! Το alter ego του Πάγκαλου θα είναι και πάλι εκεί για να βγάζει μέτριες τις όμορφες και θεές τα τσόκαρα!
Favourite Miss : EVANGELIA ARAVANI/ILIANA PAPAGEORGIOU/ROLENE STRAUSS/MAREEYA POONLERTLARP
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΌΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ;;;;;kleftokotou wrote:'Εβλεπα χθες το Dαncing...3 εστεμμένες στο σόου...ακόμα και τώρα κέρδος από τα Καλλιστεία έχει ο ΑΝΤ1... ελπίζω να το ξανασκεφτούν!!!
ΝΑΙovidius wrote:ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΌΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ;;;;;kleftokotou wrote:'Εβλεπα χθες το Dαncing...3 εστεμμένες στο σόου...ακόμα και τώρα κέρδος από τα Καλλιστεία έχει ο ΑΝΤ1... ελπίζω να το ξανασκεφτούν!!!
Tι ωραία...ο διαγωνισμός στο ημισφαίριο μας...και έτσι έχουμε ροή φώτο και πληροφοριών σε "λογικές ώρες"!!!
Bulgaria, Indonesia, Finland, Tanzania, USA, Turkey & Lithuania
Βρήκα το Πικράκη του MU, θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο στις τρεις αυτές εβδομάδες! Είναι η "εικοσάχρονη" (έτσι λέει η κοπέλα) μις Βουλγαρία!!!!!
Επίσης ποσό κοντή και μεγαλοκοπέλα δείχνει η Αμερικάνα... αν μπει 15αδα....
Η Αναστασία έχει συγκάτοικο τη Σλοβακία!
Τι ωραία αίσθηση, τι ανακούφιση να ποστάρεις φώτο της υποψηφιά σου και η κοπέλα να είναι νορμάλ και όμορφη και όχι σαν μακρινο-ξαδερφη του RuPaul!!!!
Bulgaria, Indonesia, Finland, Tanzania, USA, Turkey & Lithuania
Βρήκα το Πικράκη του MU, θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο στις τρεις αυτές εβδομάδες! Είναι η "εικοσάχρονη" (έτσι λέει η κοπέλα) μις Βουλγαρία!!!!!
Επίσης ποσό κοντή και μεγαλοκοπέλα δείχνει η Αμερικάνα... αν μπει 15αδα....
Η Αναστασία έχει συγκάτοικο τη Σλοβακία!
Τι ωραία αίσθηση, τι ανακούφιση να ποστάρεις φώτο της υποψηφιά σου και η κοπέλα να είναι νορμάλ και όμορφη και όχι σαν μακρινο-ξαδερφη του RuPaul!!!!
Επίσης ...η Ουκρανή απογοητευτική, όσο εντυπωσιακή στις επαγγελματικές πόζες τόσο μέτρια στη πραγματικότητα!
Η Γαλλία εμένα δε με ενθουσίασε ποτέ, όμορφη αλλά το βλέμμα της πάντα άδειο..βαριεστημένο και τώρα στη Μόσχα τη βρίσκω απλά πολύ βαμμένη! Η Πολωνία και το Πουέρτο Ρίκο με έχουν εντυπωσιάσει και μετά την άφιξή τους!
Η Γαλλία εμένα δε με ενθουσίασε ποτέ, όμορφη αλλά το βλέμμα της πάντα άδειο..βαριεστημένο και τώρα στη Μόσχα τη βρίσκω απλά πολύ βαμμένη! Η Πολωνία και το Πουέρτο Ρίκο με έχουν εντυπωσιάσει και μετά την άφιξή τους!
Όσο κι αν σας φανεί παράξενο εγώ έχω εντυπωσιαστεί με την Κορέα. Την είχα πάντα στις πρώτες επιλογές μου και τώρα μέσα στην τριάδα μαζί με Ισπανία και Πολωνία. Τελικά το υψηλό επίπεδο που περιμέναμε δεν το βλέπω.Πολλές σιτεμένες συμμετέχουν. Ειδικά όσες είδα από την φωτογράφιση με μαγιό,η μία είναι χειρότερη από την άλλη.Οι Λατίνες δε,σχεδόν απαρατήρητες.Περιμένω την Κόστα Ρίκα Εγώ τη μεγαλύτερη αποτυχία θεωρώ την πολυδιαφημισμένη Ινδονησίαkleftokotou wrote:Επίσης ...η Ουκρανή απογοητευτική, όσο εντυπωσιακή στις επαγγελματικές πόζες τόσο μέτρια στη πραγματικότητα!
Kαι εμένα μου αρέσει η Κορέα! Η Ουκρανή αν τη δείτε σε βίντεο...δε κουνιέται τίποτα...."Το Σιδηρούν Προσωπείον" κουνάει το στόμα της με δυσκολία!! Και πολύ φτηνιάρικο βάψιμο (τι σας θυμίζει??)
Για το Ισραηλ διαβάζω τα χειρότερα, πολύ σκύλα λένε! Θεωρεί ότι έχει το στέμμα στο τσεπάκι της...για πολιτικούς λόγους!!
Από Λατίνες μου ψιλοαρέσει και το Εκουαδόρ ... πολύ make up οι Λατίνες, και η Ισπανίδα μερικές φορές, στόκος,το παρακάνουν!
H Ουγγαρία πολύ χαριτωμένη, η Κίνα...κάτι περίεργο συμβαίνει στο πρόσωπό της?!!?
Επίσης μου αρέσει η Γερμανίδα.... βαβαβουμ και Αυστραλή που η περισσότεροι την ανακαλύπτουν τώρα αλλά εγώ νομίζω οτι θα είναι πολύ ψηλά!!!
Για το Ισραηλ διαβάζω τα χειρότερα, πολύ σκύλα λένε! Θεωρεί ότι έχει το στέμμα στο τσεπάκι της...για πολιτικούς λόγους!!
Από Λατίνες μου ψιλοαρέσει και το Εκουαδόρ ... πολύ make up οι Λατίνες, και η Ισπανίδα μερικές φορές, στόκος,το παρακάνουν!
H Ουγγαρία πολύ χαριτωμένη, η Κίνα...κάτι περίεργο συμβαίνει στο πρόσωπό της?!!?
Επίσης μου αρέσει η Γερμανίδα.... βαβαβουμ και Αυστραλή που η περισσότεροι την ανακαλύπτουν τώρα αλλά εγώ νομίζω οτι θα είναι πολύ ψηλά!!!
Last edited by kleftokotou on Sun Oct 27, 2013 3:42 pm; edited 1 time in total
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ! ΛΑΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!
[You must be registered and logged in to see this link.]
ΕΙΤΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η MISS UNIVERSE GREECE 2013 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΛΕΩ! ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΟΙ ΛΑΤΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, "ΘΕΑ" Η ΟΥΚΡΑ...ΝΙΕΕΖΑ, ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ, ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ Ε ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ..
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΑΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 7 ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 16? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΟΙ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ? ΑΑΑΧΧΧΧ.. ΧΑΜΟΣ!!
ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.. Η ΟΠΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΣΧΟΛΗΣ" ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ "ΑΥΡΑ"!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ.. Η ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ... ΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΟΛΟΨΥΧΑ" ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!!
ΕΙΤΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η MISS UNIVERSE GREECE 2013 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΛΕΩ! ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΟΙ ΛΑΤΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, "ΘΕΑ" Η ΟΥΚΡΑ...ΝΙΕΕΖΑ, ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ, ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ Ε ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ..
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΑΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 7 ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 16? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΟΙ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ? ΑΑΑΧΧΧΧ.. ΧΑΜΟΣ!!
ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.. Η ΟΠΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΣΧΟΛΗΣ" ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ "ΑΥΡΑ"!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ.. Η ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ... ΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΟΛΟΨΥΧΑ" ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!!
GREGORY- ELITE MEMBER
- Number of posts : 193
Favourite Pageant : MISS UNIVERSE
Favourite Miss : CORINA TSOPEI - MISS UNIVERSE 1964
MARTHA ROCHA - MISS BRASIL 1954
MISS UNIVERSE 1988 - MISS THAILAND
MISS UNIVERSE 2008 - MISS VENEZUELA
Registration date : 2009-04-07
GREGORY wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]
Simfwno apolita mazi sou...propantws gia ths Avstralezes...den kserw ti na pw...kai ego apo Avstralia ime alla den pistevo oti merikes meta apo thn Jennifer Hawkins aksizan na mboun sthn telikh 16ada. Pistevo oti meta apo thn nikh ths Jennifers exei apoktisei I Avstralia afto pou lene "sash factor" kai etsi kathe xronia mbenei I Avstralia mesa sto teliko....ine adiko kai adikiologito to systema ths organiseis tou Miss Universe.
ariesgirl- ELITE MEMBER
- Number of posts : 779
Favourite Pageant : miss universe
Favourite Miss : Miss Greece Universe 2001
Registration date : 2011-08-07
Eίναι μαχήτρια η Αναστασία! Τη παραδέχομαι! Αν και με ελάχιστη προετοιμασία, κάνει τεράστια προσπάθεια...μπράβο της!Το αφοπλιστικά γλυκό της χαμόγελο είναι το μεγάλο της ατού!
xena- ELITE MEMBER
- Number of posts : 101
Favourite Miss : MARIETTA CHROUSALA, OLIVIA CULPO & JIMENA
Registration date : 2013-09-20
Την είδα!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί να κάνει μποτοξ μια τόσο νέα κοπέλα; Διαβάζω πως είναι φαβορί.... δε μου αρέσει καθόλου! Βρίσκω να μεγαλοδείχνει και πως είναι και κάπως ...φτηνιάρα!! Αν από τόσα όμορφα κορίτσια βγάλουν αυτή...kleftokotou wrote:...Η Ουκρανή αν τη δείτε σε βίντεο...δε κουνιέται τίποτα...."Το Σιδηρούν Προσωπείον" κουνάει το στόμα της με δυσκολία!! Και πολύ φτηνιάρικο βάψιμο (τι σας θυμίζει??)....!
xena- ELITE MEMBER
ΝΑΙ!!!!!! Η Βενεζουέλα, η Βουλγαρία, η Ουκρανία, η Φιλιππινέζα, ακόμα και το Πόρτο Ρίκο δείχνουν 30ρες!ovidius wrote:..Πολλές σιτεμένες συμμετέχουν...
Κάπου είδα μια φώτο της Αναστασίας με την Πορτορικάνα και είναι σαν μαμά με κόρη!!
xena- ELITE MEMBER
Χάρηκα και εγώ αλλά ήταν για λίγο! Νομίζω ότι οι φώτο των περσινών Ελληνικών Καλλιστείων είναι κλάσεις ανώτερες από τις φωτογραφίες του Μις Υφήλιος! Δεν θυμάμαι το όνομα του δικού μας φωτογράφου αλλά του βγάζω το καπέλο που με λιγότερα μέσα και σίγουρα με μικρότερο budget έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα!!kleftokotou wrote:ΝΑΙovidius wrote:ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΌΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ;;;;;kleftokotou wrote:'Εβλεπα χθες το Dαncing...3 εστεμμένες στο σόου...ακόμα και τώρα κέρδος από τα Καλλιστεία έχει ο ΑΝΤ1... ελπίζω να το ξανασκεφτούν!!!
xena- ELITE MEMBER
Aυτή εννοείς?xena wrote:........
Κάπου είδα μια φώτο της Αναστασίας με την Πορτορικάνα και είναι σαν μαμά με κόρη!!
Δίκιο έχεις
Γιώργο Καπλανίδης και ναι...θα ξανασυμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!! Ήταν πολύ ωραία η φωτογράφιση πέρυσι! Τις είχε βγάλει όλες κούκλες!xena wrote:.... Νομίζω ότι οι φώτο των περσινών Ελληνικών Καλλιστείων είναι κλάσεις ανώτερες από τις φωτογραφίες του Μις Υφήλιος! Δεν θυμάμαι το όνομα του δικού μας φωτογράφου αλλά του βγάζω το καπέλο που με λιγότερα μέσα και σίγουρα με μικρότερο budget έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα!!
Ελληνες διοργανώνουν τώρα καλλιστεία και στο βόρειο Ιράκ
η όμορφη ξανθιά της φώτο είναι η Σταρ Πελοπόννησος 2012 Ναταλία Λιαλιάτση Οικονόμου
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ψάχνοντας φωτο της Ναταλία Λιαλιάτση επεσα πάνω σε φωτογραφίες των φετινών Πελοποννησιακών Καλλιστείων!!
Ποια πήρε το τίτλο Μις Πελοπόννησος?????????????
Η πρών μις Θράκη Αναστασία Βοσκανίδου!!
Με το καλό και μις Θεσσαλία της εύχομαι!!!
[You must be registered and logged in to see this image.]kleftokotou wrote:Ψάχνοντας φωτο της Ναταλία Λιαλιάτση επεσα πάνω σε φωτογραφίες των φετινών Πελοποννησιακών Καλλιστείων!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ 2013
1 . Star ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2013 - Φαίη Μουτζούρη
2 . Miss Πελοπόννησος 2013 - Αναστασία Βοσκανίδου
3 . Miss Young 2013 - Σταματίνα Βλάμη
4. Β’ Star Πελοπόννησος 2013 - Χριστιάννα Καρνέζη
5. Β’ Miss Πελοπόννησος 2013 - Στέλλα Καζαντζή
6. B’ Miss Young 2013 - Μαριάννα Χατζέλα
7. Miss Πελοποννησιακή ομορφιά 2013 - Ιωάννα Κιοσέ
8. Miss Πελοποννησιακός Τουρισμός 2013 - Έλενα Μαλακού
Μαρία Σιδηροπούλου-Contestant of the Year 2013(Mrs. Globe 2013)
Μαρία Σιδηροπούλου-Contestant of the Year 2013(Mrs. Globe 2013)
Η συμμετοχή της παντρεμένης Ελληνίδας Μαρίας
Σιδηροπούλου και ο τίτλος που απέσπασε στον διεθνή διαγωνισμό Mrs.
Globe 2013
Ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς που αφορά παντρεμένες
καθώς και γυναίκες άνω στων 26 ετών, έλαβε χώρα στη πόλη Shenzhen της
Κίνας. Τη χώρα μας εκπροσώπησε η Μαρία Σιδηροπούλου. Η Μαρία
συμμετείχε στα ελληνικά καλλιστεία Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς το 2005 ως
φιναλίστ. Έκτοτε διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό μόντελιγκ
και φέτος με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του Βασίλη Πρεβελάκη να
συμμετάσχει σε αυτόν. Ο διαγωνισμός Mrs. Globe μετρά 17 χρόνια λάμψης
και ομορφιάς, στη διάρκεια των οποίων η χώρα μας φιλοξένησε σε ελληνικό
έδαφος τον διαγωνισμό αλλά και τιμήθηκε με τον κορυφαίο τίτλο 3 φορές.
Το 1998 είχαμε τη νίκη της Ανθής Πριοβόλου, στη συνέχεια το 2003 τη
νίκη της όμορφης κρητικιάς Λίλας Καρακιτσάκη και το 2006 σημαδεύτηκε με
την διάκριση της εντυπωσιακής Μάντας Τσαγκιά Παπαδάτου η οποία για
σειρά ετών είχε αναλάβει την ευθύνη της ελληνικής αποστολής καθώς
επίσης και την αντιπροσώπευση της διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης
W.I.N Hellas με δράση υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.
Φέτος, μετά από 6 χρόνια, επιστρέφει η αντιπροσώπευση του διαγωνισμού
στον Βασίλη Πρεβελάκη. Ο μεγάλος τελικός έλαβε χώρα στις 27 Οκτωβρίου
στο εντυπωσιακό συνεδριακό κέντρο Gems Cube της πόλης Shenzhen. Εκεί,
45 καλλονές από όλο τον κόσμο διεκδίκησαν τον κορυφαίο τίτλο τον
οποίο κατέκτησε η Mrs Asia. Η Μαρία τιμήθηκε με τη διάκριση της
καλύτερης διαγωνιζόμενης – Contestant of the Year 2013. Τις
εντυπωσιακές εμφανίσεις της επιμελήθηκαν ο Βασίλειος Κωστέτσος με την
κατακόκκινη τουαλέτα για την ειδική βραδιά, η τουαλέτα του τελικού ήταν
της δημιουργού Σοφίας Ματθαιάκη , ενώ η σχεδιάστρια Βορρέα Έλενα
επιμελήθηκε τα cocktail φορέματά της. Η Εθνική στολή ήταν του Φαρμάκη
Δημήτρη ενώ τις casual εμφανίσεις της φρόντισε η εταιρία Demy Rose
(Αφοί Μυγδαλά)
Σιδηροπούλου και ο τίτλος που απέσπασε στον διεθνή διαγωνισμό Mrs.
Globe 2013
Ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς που αφορά παντρεμένες
καθώς και γυναίκες άνω στων 26 ετών, έλαβε χώρα στη πόλη Shenzhen της
Κίνας. Τη χώρα μας εκπροσώπησε η Μαρία Σιδηροπούλου. Η Μαρία
συμμετείχε στα ελληνικά καλλιστεία Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς το 2005 ως
φιναλίστ. Έκτοτε διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό μόντελιγκ
και φέτος με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του Βασίλη Πρεβελάκη να
συμμετάσχει σε αυτόν. Ο διαγωνισμός Mrs. Globe μετρά 17 χρόνια λάμψης
και ομορφιάς, στη διάρκεια των οποίων η χώρα μας φιλοξένησε σε ελληνικό
έδαφος τον διαγωνισμό αλλά και τιμήθηκε με τον κορυφαίο τίτλο 3 φορές.
Το 1998 είχαμε τη νίκη της Ανθής Πριοβόλου, στη συνέχεια το 2003 τη
νίκη της όμορφης κρητικιάς Λίλας Καρακιτσάκη και το 2006 σημαδεύτηκε με
την διάκριση της εντυπωσιακής Μάντας Τσαγκιά Παπαδάτου η οποία για
σειρά ετών είχε αναλάβει την ευθύνη της ελληνικής αποστολής καθώς
επίσης και την αντιπροσώπευση της διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης
W.I.N Hellas με δράση υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.
Φέτος, μετά από 6 χρόνια, επιστρέφει η αντιπροσώπευση του διαγωνισμού
στον Βασίλη Πρεβελάκη. Ο μεγάλος τελικός έλαβε χώρα στις 27 Οκτωβρίου
στο εντυπωσιακό συνεδριακό κέντρο Gems Cube της πόλης Shenzhen. Εκεί,
45 καλλονές από όλο τον κόσμο διεκδίκησαν τον κορυφαίο τίτλο τον
οποίο κατέκτησε η Mrs Asia. Η Μαρία τιμήθηκε με τη διάκριση της
καλύτερης διαγωνιζόμενης – Contestant of the Year 2013. Τις
εντυπωσιακές εμφανίσεις της επιμελήθηκαν ο Βασίλειος Κωστέτσος με την
κατακόκκινη τουαλέτα για την ειδική βραδιά, η τουαλέτα του τελικού ήταν
της δημιουργού Σοφίας Ματθαιάκη , ενώ η σχεδιάστρια Βορρέα Έλενα
επιμελήθηκε τα cocktail φορέματά της. Η Εθνική στολή ήταν του Φαρμάκη
Δημήτρη ενώ τις casual εμφανίσεις της φρόντισε η εταιρία Demy Rose
(Αφοί Μυγδαλά)
ovidius wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]kleftokotou wrote:Ψάχνοντας φωτο της Ναταλία Λιαλιάτση επεσα πάνω σε φωτογραφίες των φετινών Πελοποννησιακών Καλλιστείων!!
Και μετά Μις Ήπειρος, Μις Δωδεκάνησα, Μις Μακεδονία και αφού καλύψει όλη την Ελληνική επικράτεια μπορεί να αυτοανακυρηχθεί...δικαιωματικά Μις Ελλάς!!!
xena- ELITE MEMBER
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και εξίσου ενδιαφέρουσα η Ναταλία Λιαλιάτση, ελπίζω να ακολουθήσει την παράδοση των Σταρ Πελοπόννησος και να δοκιμάσει και στα Σταρ Ελλάς!kleftokotou wrote:[center]...
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
[/size] [You must be registered and logged in to see this link.]
xena- ELITE MEMBER
ΠΩ ΠΩ!!! ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΙ ΣΑΣ Ε
xena wrote:ovidius wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]kleftokotou wrote:Ψάχνοντας φωτο της Ναταλία Λιαλιάτση επεσα πάνω σε φωτογραφίες των φετινών Πελοποννησιακών Καλλιστείων!!
Και μετά Μις Ήπειρος, Μις Δωδεκάνησα, Μις Μακεδονία και αφού καλύψει όλη την Ελληνική επικράτεια μπορεί να αυτοανακυρηχθεί...δικαιωματικά Μις Ελλάς!!!
GREGORY- ELITE MEMBER
- Number of posts : 193
Favourite Miss : CORINA TSOPEI - MISS UNIVERSE 1964
MARTHA ROCHA - MISS BRASIL 1954
MISS UNIVERSE 1988 - MISS THAILAND
MISS UNIVERSE 2008 - MISS VENEZUELA
Registration date : 2009-04-07
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» EUROVISION SONG CONTEST 2011!!!
» 2016 Greek Pageant News!
» Greek Pageant News/ Εδώ λέμε το πόνο μας
» 2015 Greek news,thoughts and rumors!!!!!!!!!!!!
» 2019 news and information for Greek fans
» 2016 Greek Pageant News!
» Greek Pageant News/ Εδώ λέμε το πόνο μας
» 2015 Greek news,thoughts and rumors!!!!!!!!!!!!
» 2019 news and information for Greek fans
PAGEANT-MANIA :: Pageants :: National Pageants :: GREECE
Page 5 of 16